Om stugan

SÅ NÄRA MEN ÄNDÅ SÅ LÅNGT BORTA ...


Turingestugan ligger ute på landet, endast en minut med bil från motorvägsavfarten. Det är tre kilometer till Nykvarns centrum där livsmedelsaffär, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag finns.


OM STUGAN


Turingestugan är på 50 kvadratmeter, och har en öppen planlösning med kök, vardagsrum, litet sovrum och stort badrum på bottenvåningen och sovloft på övervåningen. Utanför stugan finns två uteplatser med utemöbler samt tillgång till grill och två parkeringsplatser.

Sängar på sovloftet
Våningssäng i lilla sovrummet
Bäddsoffa i allrum

SOVMÖJLIGHETER


Uppe på sovloftet finns två enkelsängar. I anslutning till köket ligger ett mindre sovrum med våningssäng. På bottenvåningen finns en bäddsoffa för två personer.

KÖK


Ett modernt kök med spishäll, ugn, spisfläkt, kyl, frys, vattenkokare, kaffebryggare, mikrovågsugn och annan utrustning som behövs i ett kök.
I köket finns även en tvättmaskin.

BADRUM


Stugan har ett stort badrum med toalett, dusch och bubbelbadkar för två personer.

BEKVÄMLIGHETER


Stugan är helårsisolerad. Det finns en luftvärmepump med elektrisk golvvärme i badrummet. Luftvärmepumpen fungerar även som air-condition under varma dagar.

  • TV och WiFi

  • Bubbelbadkar
  • Uteplats med möbler
  • Grillmöjligheter
  • Gratis parkering

HALLÅ DÄR!


Vi som driver pensionatet heter Sandra Vesterdahl och Mattias Vegis. Vi bor tillsammans med våra tre flickor i den gamla kyrkskolan, som ligger i anslutning till Turingestugan och kan därför snabbt nås om så skulle behövas. Vi erbjuder ett personligt boende med närhet till mycket att se och göra.Turingestugan ska vara en ställe för människor att koppla av på och fly vardagen för en stund, och där vi önskar att du som gäst känner dig bekväm och välkommen till.

 

Vi vill att ni ska trivas och försöker därför tillgodose era speciella behov för er vistelse - så fråga oss gärna.

Välkommen att höra av dig till oss!