Se och göra

Turingestugan ligger mittemot Vidbynäs golfbana, med två 18-hålsbanor. Banarkitekt är Brian Curley, erkänd över hela världen för sina skapelser. 2007 utnämndes Vidbynäs Golf till Sveriges bästa greenområden av Svensk Golf.

På samma gata som Turingestugan ligger Hår & Skönhetsstugan. Där erbjuds en lyxig oas i en vardag som ofta är stressig, med kunden i fokus. Där kan du få hjälp med allt ifrån en ny frisyr, ansikts- och kroppsbehandlingar.

Vi har gångavstånd till flera restauranger som passar alla smaklökar. Granne med Turingestugan ligger Turinge Ost & Vin, en ost- och delikatessbutik med tillhörande bistro och vinbar som arrangerar ost- och dryckesprovningar.

Vidbynäs kök och bar erbjuder lunchbuffé och livemusik  en lördagskväll i månaden.

Mångfaldens restaurang är ett populärt lunchställe.

Här finns också Mångfaldens Hus, en butik utöver det vanliga, som säljer inredning, konfektyr, konst och möbler.

Något för hela familjen - ett stenkast bort

Vår sörmländska idyll i Nykvarn är som gjord för en dagsutflykt. Låt barnen köra egna bilar på Lådbilslandet. Du själv missar förstås inte norra Europas största kak- och tårtbord på Taxinge Slott.

I Södertälje finns massor att se och göra för både stora som små. För barnfamiljen finns favoriter som science centret Tom Tits Experiment, äventyrsbadet Sydpoolen och Torekällbergets Museum. För den kulturintresserade finns flera vackra slott, teatrar, konstutställningar, skulpturer, museer och mycket mer att besöka.

Turingestugan © 2012 • Privacy Policy • Terms of Use